Kwaliteitskeurmerken

Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel. Al ons personeel is in het bezit van certificaten zoals , VCA-VOL heftruck, hoogwerker, flensmonteur. Wij beschikken over een groot aantal verschillende lascertificaten met onder andere: – RVS W11 ( duplex, Safurex ) – RVS W11 ( alle diameters tot 34mm wanddikte ) – Koolstofstaal ( alle diameters tot 34mm wanddikte ) – Hastoloy – Diverse combinatie certificaten ( 141/111 ) – Orbitaal lastechniek ( open en gesloten )

Orbitaal laswerk

De naadloze perfectie komt terug in een van onze specialiteiten van ons bedrijf namelijk het orbitaal lassen. Deze hoogkwalitatief methode van lastechniek word onder andere toe gepast in de voedingsmiddelen industrie, petrochemische industrie en de poederverwerkende industrie. Orbitaal laswerk garandeert een dergelijke kwaliteit, met minimale kans op lasfouten en een hoge reproduceerbaarheid. Wij kunnen indien gewenst alle parameters van de lasnaden aan onze klanten overleggen. Ook kunnen wij de kwaliteit van lasnaden inwendig, garanderen door middel van endoscopie. Dit betekent dat de leidingen aan de binnenkant voorzien zijn van gladde en kleurloze lasnaden. Dit om eventueel bacteriƫn te voorkomen. BPM Services BV heeft de beschikking over zowel gesloten machines tot een buisdiameter van 10 mm tot 76 mm. En een open kop met draad toevoer voor een buisdiameter 60.3 mm tot 196 mm.Al onze orbitaal lasapparatuur zijn van polysoude ( www.polysoude.com)

Prefab leidingen

Wij zijn gespecialiseerd in leidingwerk zowel in dun- als dikwandig. Die ervaring hebben wij op gedaan in tal van grote projecten, waaronder DSM, PQ Europe Nederland BV, Intervet Animal Health , Campina en vele andere bedrijven. Wij hebben connecties in de industrie en weten dus ook precies welke eisen gesteld worden. Ook zijn wij in de gelegenheid om in onze werkplaats diverse werkzaamheden uit te voeren.

wij werken voor: